4gamers.be

Man schiet 8 kogels in pc na blue screens

Door Jay, 26-04-2015 00:03, bron: latimes

In Colorado (VS) heeft een man genaamd Lucas Hinch blijkbaar enkele kogels afgevuurd op zijn pc omdat die hem iets te vaak blue screens gaf. Na een zoveelste blue screen nam hij zijn pc mee naar buiten en vuurde er dan 8 kogels op af met zijn 9mm pistool. Volgens de politie ergerde Hinch zich al maanden kapot aan zijn pc en volgens Hinch zelf was enkele kogels op de computer afvuren zeker en vast de moeite waard. Hij hoorde naar eigen zeggen de engelen zingen, zo "glorious" was het.

In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, moest Hinch zich wel gaan verantwoorden voor het afvuren van een vuurwapen binnenin de stad. Hij zal mogelijk een boete krijgen, maar dat vindt hij naar eigen zeggen een kleine prijs om te betalen voor het uit de weg ruimen van een pc die je alleen maar kopzorgen bezorgt. Bovendien kon hij zo ook eens zijn nieuwe wapen testen.

Wie het zich trouwens zou afvragen: de pc in kwestie was een Dell XPS 410 uit 2012.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.