4gamers.be

Black Ops III dropt eerste gameplay trailer, screens en info

Door Jay, 26-04-2015 19:18

Activision en Treyarch hebben een eerste gameplay trailer van Call of Duty: Black Ops III de wereld ingestuurd. De game speelt zich in de nabije toekomst af en legt een focus op "human augmentations", waardoor de soldaat zélf het wapen wordt. Samen met de trailer zijn ook enkele screenshots naar buiten gekomen, samen met nog wat informatie. Zo is onthuld dat Black Ops III op 6 november wordt gelanceerd en dat voor pc, PS4 en Xbox One.

Multiplayer

Wie een pre-order plaatst, wordt beloond met toegang tot de multiplayer bèta. De multiplayer zal 9 classes bevatten, telkens met een unieke mogelijkheid en wapen. Er is een safehouse hub waar je kennis kan maken met andere spelers en waar je je eigen personages kan aanpassen. Gunsmith customisation laat vijf attachments toe, evenals één optic op wapens. Spelers kunnen ook zelf camos en andere paint jobs creëren.

Singleplayer

In de 4-player co-op campaign ben je lid van een prototype Black Ops eenheid die verbeterd werd met cybertechnologie. Tijdens een missie verdwijnt plots de helft van je team, waarna er een groot militair lek is waardoor geheime operaties wereldwijd in elkaar storten. Het is aan jou om je team terug te vinden en de waarheid te achterhalen.

Call of Duty: Black Ops III screenshot

Call of Duty: Black Ops III screenshot

Call of Duty: Black Ops III screenshot Call of Duty: Black Ops III screenshot

Call of Duty: Black Ops III screenshot Call of Duty: Black Ops III screenshot

Call of Duty: Black Ops III screenshot Call of Duty: Black Ops III screenshot

Zoals in de gameplay trailer te zien is, gaat het er in Black Ops III weer redelijk futuristisch aan toe. Treyarch voorziet onder meer een nieuwe manier om snel en vlot doorheen de spelwereld te navigeren, daarbij gebruik makend van de nieuwe technologie. Mogelijk zullen velen hier echter al snel een déjà vu ervaren, aangezien Advanced Warfare en Titanfall al iets gelijkaardigs brachten. Uiteraard zal het wel interessant zijn om te zien hoe Treyarch het aanpakt. De boog doet ons dan weer denken aan Crysis 3. Verder is duidelijk dat je nu ook zelf gedeeltelijk kan transformeren, en dat je tegenstanders niet altijd menselijk zijn.

Zombies

Ook de zombies zijn weer van de partij, al heeft Treyarch daar nog niet veel over gelost. Blijkbaar zou Zombies gezien moeten worden als een aparte game die bij Black Ops III meegeleverd wordt, inclusief eigen verhaallijn en XP-progressiesysteem. Dit is volgens Treyarch de meest ambitieuze Zombies ooit, die volledig los staat van de singleplayer (co-op) campaign en de multiplayer.

Pc-systeemvereisten

Treyarch maakt Black Ops III naar eigen zeggen met zowel zware als minder zware pc-systemen in gedachten. Er zouden uitgebreide opties zijn opm het onderste uit de kan te halen, maar tegelijk voorziet men dus ook de mogelijkheid dat de game op minder krachtige systemen kan draaien. Hieronder alleszins al de minimaal aanbevolen systeemvereisten.

  • Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Sound Card: DirectX Compatible

Boxarts

Ook de boxarts zijn al opgedoken. Het betreft wel de Amerikaanse versies, maar de Europese zullen vermoedelijk niet veel verschillen, buiten het PEGI-logo dan.

  

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.