4gamers.be

Eerste Gears of War op weg naar Xbox One

Door Jay, 27-04-2015 00:08, bron: polygon

Eerder dit jaar waren er al geruchten over een Gears of War Collection voor Xbox One, maar dat zo'n collectie er zou komen werd toen al snel ontkend. Die ontkenning lijkt niet meteen gelogen te zijn, want nieuwe geruchten hebben het niet langer over een complete collectie, maar wel gewoon over een remaster van de allereerste game.

Website Polygon heeft van verschillende bronnen vernomen dat er wordt gewerkt aan een herwerkte versie van de eerste Gears of War, met opgepoetste graphics en cutscenes. Eén bron zou hebben gemeld dat Splash Damage, de ontwikkelaar van Brink en Dirty Bomb, zich met de remaster zou bezighouden. Als dit klopt, zou Black Tusk Studios mogelijk de handen vrij hebben om aan een compleet nieuwe Gears of War te werken, hetgeen natuurlijk wel wat meer tijd vraagt.

Op basis van screenshots die men zag van de multiplayer zouden vooral de belichting en textures verbeterd zijn. De multiplayer zou ook tegen 60fps draaien. Naast Polygon heeft inmiddels ook Kotaku van bronnen vernomen dat de eerste Gears of War inderdaad wordt klaargestoomd voor Xbox One.

Het is bekend dat we op E3 iets rond Gears of War mogen verwachten, dus de kans is groot dat daar de remaster onthuld zal worden, al dan niet samen met nog een compleet nieuwe game, die dan mogelijk wat langer op zich zal laten wachten terwijl we tot dan opnieuw met de eerste game aan de slag zouden kunnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.