4gamers.be

Ouya dringend op zoek naar een koper?

Door papfles, 29-04-2015 10:11

De toekomst van de Androidconsole Ouya lijkt aan een zijden draadje te hangen. Ondanks een bijzonder succesvolle Kickstarter en bijkomende investeringen, onlangs nog van Alibaba, loopt het toch niet zo denderend voor het bedrijf. Een gelekte mail laat immers duidelijk verstaan dat men op zoek is naar mogelijke kopers, nog voor het einde van de maand. 

Men klopt zich op de borst dat er nog heel veel mensen dagelijks met Ouya bezig zijn en dat het iets echt "waardevols" is, maar de vraag is dan ook of iemand anders bereid is om geld op tafel te leggen om het bedrijf en diens technologie in te lijven.

Ouya screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.