4gamers.be

Pc gaming krijgt eigen show tijdens E3

Door Jay, 30-04-2015 16:10

PC Gamer en AMD slaan de handen in elkaar om op 16 juni, tijdens E3, een show te presenteren die helemaal focust op pc gaming. Volgens de organisatie was het tijd om in de week van E3 een evenement te hebben speciaal voor pc gaming, omdat pc gaming het weer uitstekend doet, niet alleen dankzij indies, maar ook dankzij ze extra mogelijkheden tegenover consoles. Of er speciale zaken onthuld zullen worden valt nog af te wachten, maar er zijn alleszins wel sprekers van onder meer Blizzard, Paradox Interactive, Obsidian Entertainment, Square Enix en Cloud Imperium voorzien. Ook Dean Hall, de maker van DayZ, zal van de partij zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.