4gamers.be

Star Wars-personages lekken voor Disney Infinity 3.0

Door papfles, 01-05-2015 08:51

Disney Infinity 3.0 is nog niet eens aangekondigd, maar Disney Interactive lijkt de stroom aan lekken niet te kunnen tegenhouden. Zo werd er al een personagelijst gelekt, met onder meer Mickey Mouse en Mulan, en nu krijgen we de eigenlijke 'bevestiging' dat ook Star Wars-personages in deze derde telg zullen zitten.

De afbeeldingen werden ondertussen weer verwijderd op vraag van Disney zelf, maar dat is natuurlijk buiten het internet gerekend, waardoor de afbeeldingen overal verspreid zijn geraakt. Daarin zien we Anakin Skywalker en Ahsoka Tano (van Star Wars: Clone Wars). Het ziet er dus naar uit dat Disney niet al te lang meer moet wachten met een bevestiging, aangezien het nieuws al wijdverspreid is ondertussen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.