4gamers.be

Gratis digitaal boek voor Child of Light

Door papfles, 01-05-2015 09:12, bron: ubistatic2-a

Child of Light was één van de digitale Ubisoft-titels die vorig jaar verschenen en deed het bijzonder goed. Er wordt zelfs al gesproken over meerdere avonturen in het universum van Child of Light. Voor het echter zover is, kunnen fans al Child of Light: Reginald The Great downloaden. 

Het betreft een digitaal kinderboek, geschreven door de auteur van de game (Jeffrey Yohalem). Een muis, genaamd Reginald, mag de hoofdrol vertolken in dit 18-pagina's lange avontuur. Het doel is om meerdere invalshoeken te kunnen voorzien voor de wereld van Child of Light en dit boek is ook een bedanking voor de fans, legt het team uit.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.