4gamers.be

Onthulling nieuwe Mass Effect geteased?

Door Jay, 04-05-2015 10:00

Bij BioWare Edmonton zijn ze al een tijd bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Mass Effect, die we voorlopig Mass Effect 4 noemen hoewel er nog geen officiële naam voor bekend is. Aangezien men er toch al een tijd mee bezig is, aangevuld met het feit dat af en toe wel al eens wat omtrent de game naar buiten gekomen is, zou een onthulling mogelijk niet zo ver weg meer kunnen zijn, en dan komt natuurlijk E3 in het vizier.

Mass Effect baas Mike Gamble heeft nu onderstaande afbeelding de wereld ingestuurd via Twitter, en uiteraard lijkt de afbeelding bedoeld te zijn als een teaser voor de nieuwe Mass Effect, en misschien wel de nakende onthulling ervan. Tegenwoordig durft men games ook al aan te kondigen voor E3, zodat ze op E3 zelf extra tijd hebben om te schitteren. Of dat ook voor de nieuwe Mass Effect het geval zal zijn, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.