4gamers.be

Bethesda vermeldt RPG op E3-documentatie

Door papfles, 05-05-2015 12:15

Bethesda gaat voor het eerst een E3-persconferentie houden en dus stijgt de spanning bij heel wat fans. Men hoopt immers op een onthulling van Fallout, een franchise die al sinds 2010 stil ligt. De uitgever en ontwikkelaar rept voorlopig met geen woord over de mogelijke inhoud van diens persconferentie, maar documentatie lijkt toch te wijzen op een onthulling.

Er zijn immers verschillende categorieën aangeduid op de E3-persconferentiepagina van Bethesda en naast onder meer free-to-play (wat op BattleCry betrekking zou kunnen hebben) en action (voor current-gen en pc) staat ook RPG aangeduid. Dat doet de geruchten natuurlijk toenemen dat Fallout toch een acte de présence zal maken, of misschien toch eerder een verwijzing naar The Elder Scrolls?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.