4gamers.be

Need for Speed dit jaar, Mirror's Edge begin 2016

Door papfles, 06-05-2015 09:42

Als je financiële cijfers vrijgeeft, dan is het voor heel wat aandeelhouders en mogelijke investeerders ook interessant om te weten wanneer er nieuwe titels zitten aan te komen, omdat die periodes dan vaak op de beurs ook leuke momenten opleveren, zeker als de game goed scoort. 

Daarom heeft Electronic Arts een lijst vrijgegeven van de rest van het fiscale jaar en daaruit blijkt dat we dit jaar nog een Need for Speed-game zullen krijgen (die nog onthuld moet worden) en dat Mirror's Edge 2 in het vierde kwartaal verschijnt (wat voor EA de periode van januari - maart 2016 is). In datzelfde kwartaal zouden we ook een nieuwe Plants vs Zombies-game moeten krijgen, maar ook deze moet nog aangekondigd worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.