4gamers.be

Is The Taken King nieuwe, grote uitbreiding voor Destiny?

Door Jay, 06-05-2015 15:49, bron: neogaf

Er is een handelsmerk ontdekt dat mogelijk de titel onthult van een derde, grote uitbreiding voor Destiny. Die zou mogelijk The Taken King heten. Veel is er verder niet over bekend, maar aan de hand van het logo, de naam en eerder gelekte informatie kunnen we ons misschien wel al een algemeen beeld vormen van wat die derde uitbreiding zou brengen.

Het logo van The Taken King doet wat denken aan de Hive, wat maakt dat de uitbreiding mogelijk een terugkeer naar de verhaallijn van dat ras inhoudt. De "taken king" zou een verwijzing kunnen zijn naar Oryx, wiens zoon Crota je hebt aangepakt in The Dark Below.

Verder ziet het er naar uit dat The Taken King een aanzienlijk grote uitbreiding zal zijn. Vorig jaar namelijk lekte al het contentschema voor Destiny en daaruit blijkt dat een volgende update gepland staat voor september. Die update zou heel wat groter zijn dan The Dark Below en House of Wolves en de game omvormen naar een soort Destiny 1.5, hetgeen wel past in het plan van Activision en Bungie om van Destiny een reeks te maken die 10 jaar moet kunnen overbruggen. The Taken King zou ook op disc verschijnen, mogelijk gebundeld met de basisgame en de andere twee uitbreidingen als een soort Game of the Year Edition. Voorlopig is dit wel allemaal maar speculatie, zij het dus gebaseerd op eerder gelekte plannen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.