4gamers.be

Fallout 4 trailer gemaakt door bedrijf van del Toro?

Door Jay, 11-05-2015 13:29

Na eerdere geruchten blijft de Fallout 4-koorts stijgen. Nu is er namelijk een Linked In-profiel opgedoken van iemand die zou hebben gewerkt aan een "Fallout 4 cinematic trailer". Luis Nieves zou als 3D Artist zelfs ingehuurd zijn door Mirada Studios en dat is interessant genoeg het productiebedrijf van Guillermo del Toro.

In 2010 richtte del Toro Mirada Studios samen met drie andere Hollywood-namen, zijnde Matthew Cullen, Javier Jiminez en Guillermo Navarro, op om services aan te bieden aan "storytellers". Klanten zijn onder meer Disney, Nike en Amazon. De studio maakte de Be Our Guest reclame voor Walt Disney World, werkte aan de Dark Horse muziekvideoclip van Katy Perry en ontwikkelde de proloog van Pacific Rim. Wat games betreft zou het hebben gewerkt aan een advertentie voor Mario Kart 8.

Uiteraard betekent dit niet dat Guillermo del Toro echt betrokken is bij de ontwikkeling van Fallout 4. Het is gewoon zijn productiebedrijf dat ingehuurd zou zijn voor het maken van een trailer, iets waar externe studio's wel vaker voor ingehuurd worden. De naam van del Toro is dus niet veel meer dan een interessant toeval, terwijl het veel interessanter is om te zien dat Fallout 4 nu effectief is opgedoken op een Linked In-profiel. De kans dat de game tijdens E3 wordt aangekondigd, wordt zo weer wat groter.

Fallout 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.