4gamers.be

Rollercoaster Tycoon World verandert nogmaals van ontwikkelaar

Door Jay, 15-05-2015 00:05

Afgelopen herfst veranderde Rollercoaster Tycoon World al eens van ontwikkelaar, toen Area 52 Games de fakkel overnam van Pipeworks. Area 52 Games moest zich voornamelijk bezighouden met de engine, maar ook met de gameplay, content en graphics. Die fase van Area 52 Games zou er nu op zitten en dat maakt dat de ontwikkeling in een volgende fase zit, namelijk die op weg naar de feitelijke release. Daarvoor is de ontwikkeling opnieuw doorgegeven aan een nieuwe studio, al is niet bekend welke.

Hoe dan ook hebben we van het werk van de nieuwe studio nog niets gezien. De gameplay trailer die we zagen was immers nog gebaseerd op een build van Area 52 Games. Die trailer was trouwens een grote teleurstelling voor fans, waarna Atari beterschap beloofde. Mogelijk krijgen we daar binnenkort het resultaat van te zien, al kan je je natuurlijk de vraag stellen of zo vaak wisselen van ontwikkelaar sowieso wel bevorderlijk is voor de kwaliteit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.