4gamers.be

Divinity: Original Sin komt naar consoles, pc krijgt gratis update

Door papfles, 15-05-2015 14:12

Larian Studios gaat op E3 een nieuwe game aankondigen in samenwerking met Focus Home Interactive, maar ondertussen vergeet het Divinity: Original Sin niet uit het oog. De RPG-topper, die bijzonder goed verkocht, zal namelijk binnenkort ook op consoles uitkomen. Het is dan ook de vraag of dit de "nieuwe" game is die men bij Focus Home Interactive zal tonen, aangezien men voor deze consoleversie ook samenwerkt.

De Belgische studio zal een volledige make-over voorzien, met controls en UI gericht op controllers, maar ook met splitscreen, nieuwe dialogen en vele uren aan extra content in de vorm van missies, locaties, vechtstijlen, een verbeterd crafting systeem en een vernieuwde verhaallijn. De nieuwe versie wordt de Divinity: Original Sin - Enhanced Edition genoemd en zal op E3 worden voorgesteld. Ook voor pc zal deze Enhanced Edition verschijnen, met ook controller-ondersteuning voor wie eventueel via Steam Big Picture wil spelen. Wie Original Sin reeds heeft, zal deze Enhanced Edition volledig gratis krijgen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.