4gamers.be

BattleBorn waarschijnlijk uitgesteld naar 2016

Door papfles, 19-05-2015 09:21

2K en Gearbox hebben al een lucratieve en succesvolle samenwerking bij Borderlands, maar men is ook bezig aan BattleBorn, een vrolijk uitziende co-op shooter met MOBA-invloeden en een stijl die misschien wel wat doet denken aan Overwatch van Blizzard.

De game stond gepland voor een release in de herfst van 2015, maar zou nu opgeschoven zijn naar het ruimere "Fiscale jaar 2016" (dat eindigt in maart 2016). Zo'n vermelding betekent vaak dat de game later uitkomt dan gepland en dus lijkt het erop dat de game nu eerder in het eerste kwartaal van 2016 zal verschijnen. Aangezien er al sinds september 2014 geen informatie te rapen viel, is een uitstel ook niet zo verwonderlijk. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.