4gamers.be

"H1Z1-cheaters mogen zich publiekelijk verontschuldigen"

Door papfles, 21-05-2015 00:07

Een game vol cheaters zorgt er veelal voor dat zij die niet valsspelen er al snel de brui aan geven en de game met een behoorlijk vervelende reputatie zit. Bij H1Z1 hebben ze ook last van cheaters, maar verklaren ze die ook gewoon openlijk de oorlog. Zo werden er al 24000 accounts uit de game gesmeten. John Smedley liet daarnet weten dat die cheaters best terug naar de game mogen komen, maar dat er wel publiekelijke verontschuldigen aan te pas moeten komen. Een aantal hebben dat ook al gedaan, maar het is blijkbaar slechts een handvol (ze kregen ook maar beperkt tijd om dat te doen).

 


 

Deze kerels hebben hun toegang tot H1Z1 in elk geval wel teruggekregen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.