4gamers.be

Grote gratis update op komst voor Gauntlet

Door Jay, 25-05-2015 00:00

Game director Emil Englund heeft laten weten dat er wordt gewerkt aan een grote gratis update voor Gauntlet, de top-down action game waarvan je vorig al onze review kon lezen. Englund geeft toe dat het team eigenlijk nooit helemaal tevreden was met het eindresultaat van Gauntlet, en in plaats van aan iets compleet nieuws te beginnen heeft men besloten om Gauntlet zelf gewoon verder aan te pakken, zodat de game zou worden wat men er altijd van heeft willen maken.

Veel kon Englund wel nog niet kwijt, maar blijkbaar mogen we ons aan een hoop verbeteringen en nieuwe content verwachten, zowel voor de Campaign als het Coloseum. Ook zou er een nieuwe game mode worden toegevoegd. Binnenkort zou men de eerste teasers voor deze update de wereld insturen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.