4gamers.be

Krijgen we dit jaar Skylanders: Overdrive of Superchargers met voertuigen?

Door Jay, 26-05-2015 00:04

Update: nog een ander gerucht heeft het over Skylanders: Superchargers als titel. De titel zou genoemd zijn door Travis Pastrana, een Amerikaan die actief is in de motorsport en die mee zou spelen in een reclamespotje voor de game.


Het is bekend dat we later dit jaar een nieuwe Skylanders voorgeschoteld krijgen, maar de nieuwe game is officieel nog niet uit de doeken gedaan en dus is het wachten geblazen. Intussen duiken de laatste dagen wel weer meer geruchten op, wat zou kunnen betekenen dat een onthulling voor de deur staat.

Zo zou de game Skylanders: Overdrive heten en "The Race is On" als tagline hebben. Ook zou de game voertuigen met zich meebrengen als belangrijkste innovatie. Dat zou best wel eens kunnen kloppen, want ruim een jaar geleden was er ook al promotiemateriaal gelekt dat de komst van voertuigen deed vermoeden.

Meer informatie over het verhaal en wat nieuwigheden van Skylanders: Overdrive is hier te vinden, maar vooralsnog kunnen we hier niets echt van verifiëren dus enige voorzichtigheid is geboden. De kans dat de game effectief voertuigen zal bevatten, is daarentegen wel reëel dus daar durven we ons hand wel al voor in het vuur steken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.