4gamers.be

Lords of the Fallen 2 zal in 2017 uitkomen

Door papfles, 29-05-2015 17:13

Dat Lords of the Fallen 2 eraan komt, was al enigszins duidelijk aangezien de ontwikkelaar het niet onder stoelen of banken stak. Men heeft nu echter officieel bekendgemaakt dat men de game normaal gezien in 2017 zal uitbrengen. Er is wel een wezenlijk verschil met de vorige game, want de actie-RPG zal niet meer in samenwerking met Deck 13 gemaakt worden.

CI Games legt uit: "Om eerlijk te zijn is het allemaal vertrouwelijke informatie. Na de release van Lords of the Fallen hebben we over bepaalde zaken gesproken die we konden doen en we kwamen tot de conclusie dat er niet verder samengewerkt werd. Voor zover ik weet, heeft Deck 13 een eigen project (dat het op E3 zal onthullen, nvdr) en wens ik hen ook veel succes." Lords of the Fallen is ondertussen 900.000 keer verkocht en dat vindt CI Games goed voor een nieuwe franchise en meteen een motivatie om deze game verder uit te bouwen.

Lords of the Fallen screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.