4gamers.be

DOTA 2 International heeft grootste prijzenpot ooit

Door papfles, 05-06-2015 12:19

Onlangs konden we reeds melden dat The Invitational 2015 voor DOTA 2 wel een heel aantrekkelijke prijzenpot had, want het had de kaap van 10 miljoen dollar reeds overschreden, met nog 40 dagen te gaan. Daarmee kwam het record van 10,9 miljoen dollar meteen in zicht en die kaap is nu ook gerond.

Dat wil dus zeggen dat de spelers op The International 2015 meteen ook weten waarvoor ze spelen, want naast de eer om als beste te worden benoemd, is een mooie prijzenpot uiteraard ook meegenomen. De vraag is nu echter hoeveel geld er nog zal bij komen, want er is nog steeds zowat een maand te gaan en vermits er altijd een eindspurt wordt ingezet, lijken er nog wel enkele miljoenen bij te zullen komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.