4gamers.be

Bungie zal iets teasen op E3

Door papfles, 05-06-2015 12:41

Destiny is ondertussen al even uit, maar met de regelmatige content-toevoegingen heeft de ontwikkelaar, Bungie, altijd wel iets om aandacht te geven. Met E3 in het verschiet heeft de ontwikkelaar al te kennen gegeven dat het aanwezig zal zijn en dat het ook iets zal teasen. 

"Je hebt misschien al ergens 'Bungie dit' of 'Destiny dat' gezien op verschillende E3-schema's. Wij zullen er zijn om wat zaken te teasen en je gaat het voor geen geld in de wereld willen missen", zegt de ontwikkelaar. Of men op de beursvloer zal staan met iets speelbaars of dat men gewoon aanwezig zal zijn op (verschillende) persconferenties, is nog niet duidelijk.

Destiny screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.