4gamers.be

Project Morpheus duikt op voor 399 euro

Door Jay, 09-06-2015 15:59, bron: neogaf

De Oostenrijkse retailer Gameware heeft Project Morpheus op zijn website geplaatst, eventjes toch, want inmiddels is de pagina in kwestie alweer verdwijnen, wat allerlei zaken kan betekenen. De virtual reality headset van Sony kon alleszins besteld worden voor 399 euro en de release zou voorzien zijn voor het tweede kwartaal van 2016. Die periode past op zich binnen de officiële verklaringen van Sony, maar het prijskaartje lijkt dan weer wat aan de dure kant.

Nu E3 voor de deur staat, zou het kunnen dat sommige retailers wat extra informatie krijgen en die te vroeg online plaatsen, maar het valt dus nog af te wachten of dat ook hier het geval is geweest. Sony zal tijdens E3 sowieso wel willen pronken met Project Morpheus, maar of er ook een prijs onthuld zal worden, dat is zeer de vraag. Met een verwachte release in april, mei of juni 2016 lijkt het waarschijnlijk dat men het prijskaartje nog even verborgen houdt tot later dit jaar of zelfs begin 2016.

Hoe dan ook: afwachten dus, en tot dan regelmatig wat zout over dergelijke berichten strooien want het kan natuurlijk net zo goed een placeholder geweest zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.