4gamers.be

LittleBigPlanet 3: The Journey Home aangekondigd

Door Jay, 10-06-2015 00:09

Sony heeft een uitbreiding aangekondigd voor LittleBigPlanet 3. The Journey Home zou in juli verschijnen en het volgende hoofdstuk brengen in het avontuur van Sackboy, OddSock, Toggle en Swoop.

The Journey Home zou het eerste stukje DLC zijn in het Premium Adventure Pack en nieuwe levels brengen die gebaseerd zijn op enkele favoriete thema's en personages van fans uit de eerste twee games, maar dan opnieuw vorm gegeven voor LittleBigPlanet 3. Uiteraard zullen er ook nieuwe speeltjes van de partij zijn waar creatieve gamers mee aan de slag kunnen om zelf levels te maken.

Hoewel de uitbreiding pas in juli zal verschijnen, zal er volgende week ook al wat nieuwe content te rapen vallen. Dan worden namelijk drie nieuwe kostuums gelanceerd en dat helemaal gratis.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.