4gamers.be

E3 2015: wat hoopt en verwacht de 4Gamers crew?

Door Jay, 10-06-2015 18:00

E3 komt eraan en in aanloop naar dat grootse evenement hebben we jullie al een grote Pre-E3 Special voorgeschoteld met daarin een vooruitblik op wat de grote uitgevers met zich mee zouden brengen. Naast die meer algemene voorbeschouwing maken we echter ook ruimte voor een persoonlijkere benadering door de redactie en crew van 4Gamers enkele vragen voor te leggen. Er zijn natuurlijk honderden vragen die we zouden kunnen stellen en beantwoorden, maar uit een grote grabbelmand van vragen hebben we er uiteindelijk acht geselecteerd.

NAVIGATIE

    

    

    

Beantwoord ook zelf de vragen


Je mag in de comments natuurlijk ook zelf jouw antwoorden geven op de gestelde vragen. Je kan daarvoor het lijstje vragen hieronder copy-pasten of het nummer van elke vraag gebruiken.

1) Wie wint de prijs voor "beste persconferentie"?

2) Zal er een consoleprijsdaling worden aangekondigd? Zo ja, door wie?

3) Wat wordt de verrassing van E3?

4) Krijgt The Last Guardian een releasedatum?

5) Welke games wil je aangekondigd zien worden?

6) Van welke reeds aangekondigde game wil je meer informatie?

7) Wat wordt de meest opvallende trend?

8) Wat verwacht je van E3?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.