4gamers.be

Wordt ZombiU klaargestoomd voor PS4 en Xbox One?

Door Jay, 10-06-2015 17:00, bron: https://www.youtube.com/watch?v=pp5nn4JlGe4

Unseen64, een redelijk betrouwbare website die vaak informatie weet te brengen over geannuleerde of nog te onthullen projecten, meldt dat het van een bron die bekend is met Ubisoft heeft vernomen dat er wordt gewerkt aan een PS4- en Xbox One-versie van ZombiU, dat aanvankelijk een exclusive voor de Wii U was. De nieuwe versie zou mogelijk tijdens E3 onthuld worden, maar zeker is dat natuurlijk niet. Dat de game momenteel in ontwikkeling is, betekent voorts ook niet per se dat er effectief een release van zal komen, maar hoe dan ook is het dus wachten geblaven om te zien wat de toekomst brengt.

Unseen64 meldde in het verleden trouwens ook al dat Ubisoft op een bepaald moment aan ZombiU 2 werkte, maar dat project zou geannuleerd zijn, mogelijk na de tegenvallende resultaten van de eerste game op Wii U. Misschien probeert Ubisoft een deel van de inspanningen van destijds nu te recupereren door de game voor PS4 en Xbox One uit te brengen, waarna het IP een breder publiek kan bereiken en het meer potentieel ontwikkelt.

ZombiU screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.