4gamers.be

Driveclub PS Plus Edition in "laatste fases van ontwikkeling"

Door Jay, 11-06-2015 14:15

Game director Paul Rustchynsky heeft gezegd dat de PlayStation Plus Edition van Driveclub momenteel in de "laatste fases van ontwikkeling" zit. Jammer genoeg worden we daar niet veel wijzer van. Je zou op basis van deze mededeling denken dat de PlayStation Plus Edition nu snel zal verschijnen, maar eigenlijk wordt er al lang gezegd dat men er nog aan werkt en dat men goede vorderingen maakt. Het is dus vooral de vraag hoe moeilijk die "laatste fases van ontwikkeling" zijn, en dat weten we niet.

De laatste tijd zijn natuurlijk wel weer wat updates verschenen die de serverinfrastructuur van Driveclub zouden moeten verbeterd hebben, en de servers werden zelfs vervangen ook. Je zou dus denken dat een PlayStation Plus Edition inmiddels wel mogelijk is, en met E3 om de hoek zou het wel eens kunnen dat we heel binnenkort een aankondiging daaromtrent krijgen.

DriveClub screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.