4gamers.be

Bethesda blundert tijdens livestream, Dishonored 2 bevestigd?

Door Jay, 14-06-2015 00:16

Bethesda organiseert dit jaar voor het eerst een eigen E3-persconferentie en van Fallout 4 en DOOM weten we dat het twee grote titels zijn die getoond zullen worden. De kans bestaat dat ook Dishonored 2 van de partij zal zijn. Daaromtrent dook vorige maand immers nog een gerucht op en nu lijkt Bethesda zelf de verrassing mogelijk verpest te hebben.

Bethesda was zijn livestream namelijk aan het testen, maar blijkbaar stond er nog een microfoon open en werd een repetitie voor de persconferentie opgevangen. We horen onder meer Harvey Smith, de co-director van Dishonored die in 2012, na de release van de game, naar Frankrijk verhuisde, vermoedelijk om daar bij Arkane Lyon aan een vervolg te werken. Een andere spreker, die met het Franse accent, is Raph Colantonia, president van Arkane.

Dat de twee van de partij zullen zijn tijdens de persconferntie van Bethesda betekent naar alle waarschijnlijkheid dat Dishonored 2 aangekondigd zal worden, samen met de Definitive Edition van Dishonored die onlangs gespot werd. Hieronder kan je het audiofragment in kwestie beluisteren, maar ZeniMax, het moederbedrijf van Bethesda, tracht alles snel weer offline te laten halen dus snel zijn is de boodschap. Inmiddels is het natuurlijk ook de vraag of dit echt per ongeluk was, dan wel in scène gezet, maar voorlopig lijkt het toch het eerste te zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.