4gamers.be

"Gears of War 3" voor Xbox One komt piepen

Door Jay, 14-06-2015 16:53

Via de Russische website van Gears of War is momenteel Gears of War 3 voor Xbox One terug te vinden. Opnieuw een E3-aankondiging die te vroeg naar buiten komt? Half en half. Eerder waren er namelijk al berichten over een opgepoetste versie van Gears of War voor de Xbox One, maar dat had betrekking op de eerste game en niet op Gears of War 3. De beschrijving die de Russische website geeft, vermeldt evenwel extraatjes die in de pc-versie zaten. Van Gears of War 3 is evenwel nooit een pc-versie verschenen, dus waarschijnlijk heeft men per ongeluk de beschrijving van de Remaster van de eerste game bij Gears of War 3 geplaatst.

Kortom: een zoveelste indicatie dat Gears of War inderdaad naar de Xbox One komt, zij het vermoedelijk voorlopig enkel de eerste game. Het is echter niet onwaarschijnlijk dat er ook al wat wordt getoond van de compleet nieuwe Gears of War waar aan wordt gewerkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.