4gamers.be

Microsoft demonstreert Minecraft voor HoloLens

Door Jay, 15-06-2015 21:00

Microsoft heeft tijdens zijn E3-persconferentie een nieuwe demonstratie gegeven van HoloLens, en dan concreet omtrent wat het ding zou kunnen betekenen voor gaming. Zo werkt men aan een speciale versie van Minecraft, die je redelijk traditioneel kan spelen met bijvoorbeeld een muur als "beeldscherm", maar die je ook op een compleet nieuwe manier kan beleven door de wereld van Minecraft te projecteren op een tafel, waar je dan alles kan bewonderen en manipuleren.

Een officiële versie van deze demonstratie is momenteel nog niet beschikbaar, dus moeten we het stellen met een video die rechtstreeks van de livestream werd opgenomen, wat te merken is aan de kwaliteit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.