4gamers.be

Zombi voor Xbox One gespot

Door Jay, 22-06-2015 14:03, bron: classification

Onlangs nog dook er een gerucht op over een PS4- en Xbox One-versie van ZombiU, het zombiespel dat aanvankelijk als een Wii U-exclusive werd gelanceerd maar dat, mede dankzij de slechte start van de Wii U, slecht presteerde qua verkoop. Nu is een game genaamd Zombi voor Xbox One opgedoken bij de Australische ratinginstantie. In het verleden zijn op deze manier al vaak onaangekondigde games te vroeg naar buiten gekomen en dat lijkt nu dus weer het geval te zijn.

Afwachten dus tot Ubisoft de game officieel onthult en dan weten we meteen ook of er bepaalde wijzigingen zijn doorgevoerd in vergelijking met de originele game, al is de kans natuurlijk groot van wel. Zo zullen de graphics wel opgepoetst zijn en moet de gameplay wat aangepast worden, omdat ZombiU stevig gebruik maakte van de extra functionaliteit van de Wii U GamePad.

ZombiU screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.