4gamers.be

Activision denkt na over Call of Duty remake

Door papfles, 23-06-2015 11:20

Gezien de vele remakes en HD Collections die tegenwoordig de markt overspoelen krijg je als uitgever tijdens een interview ongetwijfeld de vraag wel eens voorgeschoteld. Zo ook bij Activision en Call of Duty. Erich Hirshberg, CEO van Activision Publishing, moest immers antwoorden op de vraag of een Call of Duty remaster in de pijplijn zat.

"Als ze goed uitgevoerd zijn, kunnen remasters geweldig zijn. Mensen hebben vaak een band met games die ze graag speelden in de vorige consolecyclus en ze willen die games graag zien terugkomen op een nieuw platform, als het uiteraard goed gedaan werd." Wat Call of Duty zelf betreft, blijft hij echter op de vlakte. "Het is altijd een kwestie van de juiste mensen vinden om het uit te voeren. Ik zou graag Modern Warfare of de oorspronkelijke Black Ops weer willen spelen. We hebben ook een uitgebreide catalogus op dat vlak. We hebben niks aan te kondigen, maar het is wel iets waar we veel over spreken en vaak over nadenken."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.