4gamers.be

Materialen hebben invloed in Age of Empires II: African Kingdoms

Door papfles, 24-06-2015 12:06

Ondanks het feit dat Age of Empires 2 al behoorlijk oud is (en er ondertussen ook al een sequel verschenen is), blijft de game nog altijd in leven. Twee jaar geleden kregen we een HD-versie en nu is het de beurt aan een nieuwe uitbreiding, The African Kingdoms. Logischerwijs staan daar de Afrikaanse gebieden centraal, met onder meer de Mali.

Echter, vernieuwender dan de nieuwe koninkrijken is dat je ook rekening zal moeten houden met het materiaal dat je wenst te gebruiken voor je bouwwerken. Gebruik je zand of steen, dan krijg je een andere stabiliteit van je bouwsels, wat dan weer invloed heeft op hoe duur en sterk je uiteindelijk kan bouwen. 

Met dank aan Greenkang voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.