4gamers.be

Bethesda aanvaardt flesdoppen als betaling voor Fallout 4

Door Jay, 27-06-2015 00:01

Recent dook het verhaal op van een fan die 2000 flesdoppen naar Bethesda gestuurd had in de hoop zo een pre-order te kunnen plaatsen voor Fallout 4. De fan, Seth "GatorMachetejr", had 7,5 jaar gespaard en toen Fallout 4 eindelijk onthuld werd, wist hij dat dit het moment was om zijn verzameling flesdoppen op te sturen. Het verhaal wist online heel wat aandacht te vergaren en uiteraard kon Bethesda dit niet negeren.

Matt Grandstaff van Bethesda erkende het speciale pakje door er een foto van online te plaatsen, en Seth zelf kreeg het bericht dat hij in november inderdaad een exemplaar van Fallout 4 zou krijgen, omdat hij de eerste is die dit heeft gedaan. Grandstaff zou de flesdoppen nu naar de People's Bank van Point Lookout brengen, hetgeen bij Fallout-fans natuurlijk wel een belletje doet rinkelen.

Seth bedankt voorts iedereen voor de steun en stelt mensen meteen ook gerust: ondanks zijn "drankprobleem" maakt hij het goed.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.