4gamers.be

Sony onderzoekt tragere PSN-downloadsnelheid in Europa

Door papfles, 26-06-2015 10:24

Sony lijkt nog niet de expertise en kracht in huis te hebben om diens online netwerk op hetzelfde niveau te plaatsen als bijvoorbeeld dat van Microsoft. Zo ervaren PlayStation Network-gebruikers regelmatige downtime voor onderhoud en kunnen downloads soms wel eens bijzonder lang duren. Nu lijkt het echter wel bijzonder traag te gaan, aangezien heel wat gebruikers klagen over de tragere downloadsnelheid.

Vooral in Europa komen de klachten nu veelvuldig naar boven en Sony heeft al te kennen gegeven dat het op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. "We weten dat sommige gebruikers last hebben van trage downloadsnelheden, trager dan gebruikelijk. We hebben dit aan ons netwerkteam doorgegeven voor onderzoek en we zullen jullie op de hoogte houden van mogelijke updates". Het feit dat de DriveClub: PlayStation Plus Edition verschenen is, zal er ongetwijfeld mee te maken hebben, maar toch sleept deze klacht al geruimere tijd aan en geeft Sony er nu gehoor aan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.