4gamers.be

Nomura wist niet dat hij Final Fantasy VII Remake-director was

Door papfles, 29-06-2015 00:01, bron: eurogamer

Tetsuya Nomura is één van de bekendste namen binnen Square Enix en heeft ondertussen ook aanzienlijk wat op zijn bord. Zo is hij director bij Kingdom Hearts 3 en was hij ook tot in 2014 director bij Final Fantasy XV. Achter de schermen was hij ook adviseur voor een Final Fantasy VII Remake, iets waarvoor hij ook al ijverde vroeger.

Tijdens de preproductie gaf hij zijn mening over wat er moest gebeuren en kreeg hij de vraag van de oorspronkelijke FF VII-director (Kitase) hoe de individuele elementen zouden moeten worden aangepast en om dat in detail te noteren. "Op een dag bekeek ik de presentatievideo die intern werd gebruikt en zag ik mijn naam als "director" staan. Ik belde Kitase op en zei dat dat erop stond en hij antwoordde bevestigend." Blijkbaar was het zelfs zo dat beide heren van elkaar dachten dat de andere het project zou leiden, maar het is dus Nomura geworden die alles in goede banen zal moeten leiden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.