4gamers.be

Voetballer geeft FIFA-speler nieuwe controller na gemiste penalty

Door papfles, 29-06-2015 15:50, bron: kotaku

Social media zijn een makkelijke manier om ook bekende mensen aan te spreken, al dan niet voor iets ludieks. Deze FIFA-speler heeft dat ook gedaan bij Mario Götze, een voetballer bij Bayern Munchen en het Duitse elftal. Hij heeft naar eigen zeggen zijn controller naar de vaantjes geholpen omdat de virtuele Mario Götze een penalty had gemist in de 90e minuut.

De echte voetballer kon wel nog lachen met het verhaal, deelde het verhaal op zijn eigen Facebook-pagina en besloot de jongeman een nieuwe controller te geven om zich te excuseren voor het falen van zijn virtuele alter-ego.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.