4gamers.be

The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut aangekondigd

Door YoniVL, 02-07-2015 12:30, bron: neocoregames

NeocoreGames, de studio achter The Incredible Adventures of Van Helsing, heeft een 'final cut' aangekondigd voor zijn trilogie. Die zal de drie eerdere titels combineren in één grote game. Daarbij hebben de ontwikkelaars een aantal zaken geschrapt, maar hebben ze ook nieuwe quests toegevoegd. De game zal kunnen gespeeld worden met elk van de zes klassen die in The Incredible Adventures of Van Helsing III werden geïntroduceerd. In totaal zal deze nieuwe versie meer dan vijftig uur aan gameplay bieden. Gamers kunnen ook aan de slag in andere modi, zoals co-op voor maximaal vier spelers, weekly events en daily quests.

De game is vanaf september te koop op Steam aan een prijs van 44,99 dollar, maar is gratis voor iedereen die de drie eerdere delen al in zijn bezit heeft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.