4gamers.be

The Vanishing of Ethan Carter volgende week naar PS4

Door Jay, 10-07-2015 00:06

Update

De releasedatum van 15 juli is nu officieel bevestigd. Meteen werd ook nog een trailer voorzien.

Origineel (06/07/2015, 00:09)

The Vanishing of Ethan Carter verscheen eerder al voor pc en werd in mei voor PS4 aangekondigd, inclusief grafische oppoetsbeurt dankzij de Unreal Engine 4. Een releasedatum werd toen nog niet meegegeven, maar het ziet er nu naar uit dat de PS4-versie volgende week, op 15 juli, zal verschijnen. De game is namelijk opgedoken in de PlayStation Store, waar die releasedatum staat aangegeven en waar je de game alvast kan bestellen.

In The Vanishing of Ethan Carter kruipen spelers in de huid van een detective die de bovennatuurlijke gave heeft om misdaadscènes te visualiseren en tijdens het onderzoek naar de ontvoering van een jongetje vindt de protagonist het zwaar verminkte lichaam van een van de ontvoerders, waardoor een groter mysterie onthuld wordt waarin oude krachten een rol spelen.

The Vanishing of Ethan Carter screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.