4gamers.be

Deus Ex-multiplayer zou "onmiddellijk goed moeten zitten"

Door papfles, 21-07-2015 10:47

In een tijd waar multiplayer zowat de klok slaagt en bij elke game aanwezig lijkt te zijn, zijn er ook nog games die zich enkel richten op de singleplayer, zoals Deus Ex: Mankind Divided. De ontwikkelaars krijgen uiteraard regelmatig de vraag hoe het zit met multiplayer in de franchise en dit is het antwoord dat Patrick Fortier (gameplay director) heeft:

"Als we in die richting willen gaan, moet het gewoon de basis van de game zijn. Ik denk niet dat het iets is dat we eraan vast kunnen plakken en degelijk kunnen laten ondersteunen door een third party-ontwikkelaar. Het moet gewoon onmiddellijk goed zitten als je het toch zou doen. Je moet het juiste idee hebben en de juiste instrumenten inzetten", stelt hij. Voor Mankind Divided is het in elk geval niet opgenomen in de planning en dus zal alle focus volledig op de singleplayer liggen.

Deus Ex: Mankind Divided screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.