4gamers.be

Wat als Nintendo een Game Boy-smartphone zou maken?

Door YoniVL, 26-07-2015 00:02

De Italiaanse designer Pierre Cerveau heeft eens nagedacht hoe hij een smartphone van Nintendo in elkaar zou steken en hij heeft dat in prachtige concepttekeningen gestoken. Het uiterlijk van de Nintendo Smart Boy heeft heel veel weg van de originele Game Boy, met onder andere de iconische lijnen op de achterkant. Op het eerste zicht ziet de smartphone er uit als elke andere, maar het plezier begint pas wanneer de Game Bat wordt toegevoegd. Dat is een soort controller die aan de zijkant van het scherm kan worden vastgeklikt, zodat je als het ware een volwaardige handheld in de handen hebt.

Aan de achterkant bevindt zich ook nog een slot, waarin een extra batterij, een camera of extra opslagruimte kan worden gestoken. Als je trouwens je batterij een beetje wil besparen, dan kan je de Smart Boy ook in "8-bit"-mode zetten. Dan krijgt hij die typische groene kleuren die elke verstokte gamer wel zal herkennen. Met de plannen van Nintendo om zich ook op de mobiele markt te gaan richten, vinden wij dit alvast geen slecht idee.

Met dank aan Staticated voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.