4gamers.be

Hulk Hogan geschrapt als WW 2K15 DLC vanwege racisme-rel

Door papfles, 27-07-2015 11:14

Hulk Hogan, een van de gekendste worstelaars ooit, zit in woelig water. Zo is hij ontslagen bij de WWE vanwege racistische uitspraken 8 jaar geleden (die nu zijn opgedoken), waaronder het gebruik van "f***ing n*****r". Hij heeft zelf al verontschuldigingen uitgesproken en vermeld dat hij toen echt diep in de put zat (echtscheiding, televisieshow geschrapt, zoon in de cel), maar het kwade is al geschied.

Ook voor WWE 2K15 heeft dit gevolgen, want je kan de Hulk Hogan DLC niet meer aankopen. Erger nog, voor zij die de DLC al hadden gekocht, is er nu ook geen manier meer om die te downloaden, wat wil zeggen dat je er wel voor betaald hebt, maar er geen toegang meer toe hebt. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.