4gamers.be

Limited Edition Loot Crate op komst voor Fallout 4

Door papfles, 30-07-2015 12:09, bron: https://www.lootcrate.com/fallout4

Het concept van Loot Crate is dat je eigenlijk een maandelijks bedrag ophoest om vervolgens thuis een verrassingspakket te krijgen met goodies en gadgets die je misschien wel leuk zou vinden. Het is grotendeels een verrassing, maar als je fan bent van de Fallout-franchise heb je nu misschien wel geluk.

Bethesda Softworks is immers een samenwerking aangegaan met Loot Crate om een Limited Edition Fallout 4 Loot Crate te maken. Daarvoor kan je je nu al inschrijven op de website om vervolgens hopelijk bij de gelukkigen te zijn die zich kan abonneren op deze Loot Crate. Je zal dus niet 100 % weten wat er in je pakketje zit, maar het is in elk geval Fallout 4-gerelateerd. Nadeel is wel dat je vrienden moet hebben in Nederland, Duitsland of Frankrijk, want dat Loot Crate nog niet verzendt naar België. Tijd om buitenlandse vrienden te maken als je interesse hebt of als je één van onze Nederlandse lezers bent, heb je sowieso wat meer geluk.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.