4gamers.be

Castlevania Pachinko brengt "erotisch geweld"

Door Jay, 30-07-2015 16:26

Fans van Castlevania kijken ongetwijfeld uit naar Bloodstained, een spirituele opvolger van voormalig Castlevania producer Koji Igarashi, maar ook bij Konami zelf is men de reeks niet vergeten, of misschien wel, want een nieuwe game die is aangekondigd is vermoedelijk niet meteen waar fans op zitten te wachten.

Konami heeft namelijk een Castlevania Pachinko geteased. Pachinko is een soort arcadekast die erg populair is in Japan en te vergelijken is met Westerse slotmachines. Pachinko wordt dan ook voornamelijk gebruikt om op een of andere manier mee te gokken. De machines lijken op een soort verticale flipperkasten, maar dan zonder flippers die je kan controleren. Spelers gooien verschillende ballen in de machine, die dan doorheen een veld van spelden naar beneden dwarrelen om zo op bepaalde locaties terecht te komen. Afhankelijk van waar de ballen terechtkomen worden bepaalde evenemten in gang gezet, die extra ballen kunnen opleveren. De ballen kunnen dan worden ingeruild voor bepaalde prijzen.

Er zit dus een dergelijk Pachinko spel op basis van Castlevania aan te komen en blijkbaar zal het spel "erotisch geweld" bevatten, iets wat Konami ook expliciet zo benoemd en toont in de trailer. Hoe de game precies in elkaar zal zitten, valt natuurlijk nog af te wachten, maar in een land als Japan lijkt het succes nu alvast gegarandeerd. De reacties van echte Castlevania fans zijn uiteraard minder positief.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.