4gamers.be

NVIDIA roept SHIELD-tablets terug wegens brandgevaar

Door Jay, 31-07-2015 17:31

NVIDIA roept een deel van zijn NVIDIA SHIELD-tablets terug. Het gaat om de 8-inch versie die tussen juli 2014 en juli 2015 verkocht zijn. Blijkbaar is er een probleem met de batterijen van deze modellen, waardoor er gevaar is voor oververhitting, waardoor de tablet zelfs in brand kan vliegen.

NVIDIA heeft nu een update voor de tablet uitgebracht waardoor je zelf kan kijken of jouw exemplaar bij de risicogroep zit. Na de update kan je info over de batterij vinden onder Settings > About Tablets > Status. Als je een Y01 batterij hebt, dan heb je pech en moet je de verdere stappen van de app volgen. Na afloop van dit proces raadt NVIDIA je aan om de tablet niet langer te gebruiken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.