4gamers.be

Infection op weg naar Halo: The Master Chief Collection

Door Jay, 03-08-2015 13:30, bron: https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/halo-community-update-8-2-15

343 Industries heeft in een update blog laten weten dat het playlist team hard blijft werken aan toekomstige updates voor Halo: The Master Chief Collection en dat in dat kader de komende weken mogelijk gesproken zal worden over onder meer Infection, een populaire game mode die dus ook op weg zou zijn naar The Master Chief Collection en waarvan een uitgebreidere versie bestond in Halo 4, genaamd Flood.

Het principe van Infection in Halo is ongeveer hetzelfde als in andere games: één speler start als "infected" en tracht de infectie te verspreiden door andere spelers te besmetten. De speler die als enige uninfected blijft, wint.

Halo: The Master Chief Collection screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.