4gamers.be

Nieuwe Battleground en Heroes voor Heroes of the Storm

Door Jay, 05-08-2015 17:30

Blizzard heeft een nieuwe Battleground onthuld voor Heroes of the Storm. De nieuwe Battleground heet Infernal Shrines en bevat een trio aan shrines die regelmatig skeletons oproepen. Het team dat als eerste 30 van deze skeletons kan doden krijgt de hulp van een Punisher, die blijkbaar in enkele verschillende variaties bestaat. Zo'n Punisher geeft er de voorkeur aan om vijandelijke Heroes eerst te verlammen, om te vervolgens helemaal uit te schakelen.

Verder zijn twee nieuwe Heroes aangekondigd, zijnde Artanis en Rexxar. Artanis is nog volop in ontwikkeling en dus is informatie nog schaars, maar hij is een krijger uit StarCraft die een paar zwaarden heeft om mee te vechten. Hij deelt aanzienlijk wat schade uit voor zijn class, maar dat gaat wel ten koste van mobiliteit. Rexxar dan weer is een Hunter uit Warcraft. Hij is een ranged Warrior die een huisdier mee op het slagveld brengt. Dat huisdier heet Misha en hier moet je je als speler doorgaans niet mee bezighouden, aangezien het diertje zichzelf kan redden.

Qua abilities beschikt Rexxar over Spirit Swoop, waarmee een havik wordt opgeroepen om doorheen vijandelijke linies te hakken. Een charge ability voor Misha dan weer kan vijanden verlammen en dan is er ook nog ene healing ability. De eerste Heroic ability van Rexxar is Unleash the Boars, wat een groep beesten uitstuurt om vijanden te vertragen en hen zichtbaar te maken voor je team. Bestial Wrath dan weer geeft een stevige boost aan de schade die Rexxar kan berokkenen.

Tot slot werd ook nog een nieuwe video vrijgegeven van Kharazim, die eerder al aangekondigd werd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.