4gamers.be

Sony: "heel waarschijnlijk meer remasters op komst"

Door Jay, 10-08-2015 10:15, bron: gamingbolt

Niet dat het als een verrassing komt, maar Jim Ryan, de baas van Sony Computer Entertainment Europe, heeft gezegd dat er "heel waarschijnlijk" meer remasters zitten aan te komen, al kon hij verder nog geen details geven.

"We weten dat er veel PS4-eigenaars zijn die nooit eerder games speelden of die een Xbox of een Nintendo hadden en die nooit de kans hebben gehad om iets als de Uncharted trilogie te spelen," vertelt Ryan. "Maar het moet een geweldige game zijn als we de moeite gaan doen voor een remaster. Ik kan geen details geven, maar ik denk dat het erg waarschijnlijk is dat er nog meer [remasters] zullen komen."

Dus: welke "geweldige games" zien jullie nog in een opgepoetste versie naar PS4 komen, buiten wat nu al allemaal aangekondigd en verschenen is?

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.