4gamers.be

Deze GTA Online hack is te bizar voor woorden

Door Jay, 17-08-2015 14:30

GTA Online wordt stevig geplaagd door hackers en Rockstar lijkt er niet meteen greep op te krijgen. Hoe erg het gesteld is, demonstreert onderstaande video. Daarin doet een speler zijn verhaal over hoe hij af te rekenen kreeg met een hacker. Niet zomaar een hacker, echter, want deze keer ging het er een stuk gekker aan toe dan zommaar wat oneindige munitie of onoverwinnelijkheid of teleportatie.

De hack in kwestie zorgde ervoor dat een andere speler, vermoedelijk de hacker, op de rug van het slachtoffer kon gaan zitten, waarna de hacker het slachtoffer niet meer los liet en hem aaide alsof hij zijn paard was. Vervolgens duiken allerlei klonen van de hacker op die het slachtoffer aanvallen, en daarna spuiten vuur en water uit de grond. Ook krijgt het slachtoffer soms enorm veel geld en heeft hij plots alle wapens in de game, om vervolgens weer al zijn geld en wapens kwijt te zijn.

Je moet het eigenlijk gewoon zien om te geloven, maar het is natuurlijk geen geruststellende gedachte dat hacks als dit gewoon nog steeds mogelijk zijn in GTA Online.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.