4gamers.be

Voormalig COO van Double Fine richt nieuw crowdfunding platform op

Door Jay, 19-08-2015 00:04

De wereld is weer een crowdfunding platform rijker. Het heet Fig en heeft enkele grote namen achter zich. Fig wordt opgericht door Justin Bailey, voormalig COO van Double Fine, en adviseurs van dienst zijn onder meer Tim Schafer van Double Fine, Brian Fargo van inXile en Feargus Urquhart van Obsidian.

Fig wil zich onderscheiden door backers niet alleen bepaalde beloningen te geven, zoals bijvoorbeeld eenartbook, maar ook een deel van de winst die een game oplevert. In eerste instantie zal dit wel enkel mogelijk zijn voor "erkende investeerders", maar later zou het ook makkelijker moeten worden voor de "gewone" backers om op deze manier wat centjes te verkrijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair