4gamers.be

De "masturberende" Mario van McDonald's

Door Jay, 20-08-2015 17:44

Sinds Nintendo wat soepeler is geworden in het uitlenen van zijn bekende personages duiken ze op verschillende plaatsen op. Zo ook bij McDonald's, waar je soms een Mario-figuurtje krijgt bij een Happy Meal. Leuk, zou je denken, maar daar dacht alvast één vader toch duidelijk anders over.

Tyler Atfield, een 25-jarige Brit, bestelde een Happy Meal voor zijn 3-jarige dochter, die er dus een Mario-figuurtje bij kreeg. De Mario in kwestie heeft normaal een boemerang in de hand, maar die boemerang kan ook verwijderd worden, waardoor Mario gewoon een vuist lijkt te maken, zij het met een opening erin om de boemering in te plaatsen. Dit in combinatie met de mechanische op- en neerbeweging die de arm van Mario kan maken deed de man echter aan iets heel anders denken dan zomaar een lieve Mario. Hij zag er namelijk een masturberende Mario in.

"Ik was erg bezorgd," vertelt Atfield, die vader is van vijf kinderen, "want het zag er compleet ongepast uit. Ik was niet blij. Ze zouden geen speelgoed mogen uitdelen dat er zo uitziet. Mijn kinderen begonnen de beweging na te bootsen en het was gewoon zo verkeerd. Ik heb het speeltje afgenomen en mijn dochter was overstuur, maar zonder de boemerang ziet het er gewoon niet juist uit."

Bij McDonald's hebben ze gereageerd dat de Mario-figuurtjes een erg geliefd onderdeel zijn van de Happy Meal promotie, en dat de figuurtjes al bestaan sinds 2014 en dat er sindsdien nog helemaal geen klachten over gekomen zijn. McDonald's hoopt dat ook dat iedereen gewoon kan blijven genieten van de Happy Meals en het speelgoed, op de manier zoals dat voor kinderen bedoeld is.

Case closed? Niet echt. Toen het verhaal online begon op te duiken kwam Tyler Atfield zelf blijkbaar namelijk uit de lucht gevallen. Hij contacteerde de media en liet weten dat iemand waarschijnlijk een grap met hem heeft uitgehaald, want hij heeft helemaal niet geklaagd over het speelgoed. Dat het om een andere Tyler Atfield zou gaan, lijkt ook uitgesloten, aangezien deze Atfield ook 25 jaar is en vijf kinderen heeft. Of het echt om een grap van een van zijn vrienden ging, dan wel of Atfield gewoon probeert om minder belachelijk over te komen, zullen we waarschijnlijk nooit weten.

Voor de "masturberende" Mario kan je bij onderstaande video terecht, rond 2:25.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.